Att leva ett friskare liv genom till exempel motion

140423 Att leva ett friskare liv - Birgitta Persson

Vi träffas på Folkets hus, onsdagen den 23 april, klockan 11:30. Birgitta Persson från Sölvesborg, kommer och berättar om Landstinget Blekinges självhjälpskurs "Att leva ett friskare liv", där hon är utbildad ledare.

Datum/tid: 2014-04-23 kl. 11:30 - 15:00
Plats: Folkets Hus, Bancks väg 6, Sölvesborg (Nakterhuset)

Vi träffas på Folkets hus, onsdagen den 23 april, klockan 11:30.
Birgitta Persson från Sölvesborg, kommer och berättar om Landstinget Blekinges självhjälpskurs "Att leva ett friskare liv", där hon är utbildad ledare.
Välkomna!

11:30-12:30    Fika + information
12:30-14:30    Verksamhet
14:30-15:00    Avslutning

Våra arrangemang är i samarbete med ABF Blekinge. 


Att leva ett friskare liv – tankens kraft och användandet av den
Utbildningen vänder sig till personer som har en eller flera långvariga sjukdomar eller funktionshinder. Men också närstående har glädje av att delta i programmet för att orka med sin situation bättre.
Att leva ett friskare liv är en svensk version av det amerikanska programmet Chronic Disease Self-Management Program (CDSMP), som utvecklats vid Stanford Patient Education Center, Stanford University.

Läs mer!

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.