Pippi Power

Pippi Kraft - 17 oktober

Ulla Hilmersson berättar om "Pippi Power".  Låt lusten och drömmarna styra istället för alla förväntningar och måsten! Vågar du? Välkommen till vår värkstadsträff som handlar om Pippi Kraft! 

Datum/tid: 2012-10-17 kl. 11:30
Plats: Folkets Hus, Bancks väg 6, Sölvesborg (Nakterhuset)

Ulla Hilmersson kommer till oss och berättar om "Pippi Power".  Låt lusten och drömmarna styra istället för alla förväntningar och måsten! Vågar du? Välkommen till vår träff som handlar om Pippi Kraft! 

Pippi Power handlar om att ta fram en inre livskraft som innehåller livsglädje, passion, kreativitet och självkänsla. Det handlar också om att våga strunta i vad andra tycker och tänker att man bör och ska göra.

Pippi Power är ett uttryck för en levande och skapande människa som handlar efter impulser, intuition och lust. Hon bara gör det!

Du kan också läsa, sid 289, i Gunilla Brattbergs bok Väckarklockor.

11:30-12:30    Fika + information
12:30-14:30   Pippi Power och diskussion
14:30-15:00    Avslutning

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.