Stanley Sundvall Foto:Julia Sjöberg

Film ”Leva livet länge” 14 november

Vi träffas på Folkets hus 11:30. Dagens ämne är: Temaåret 2012. Vi kommer bland annat att titta på Filmen "Leva livet länge" och diskutera ämnet.

Datum/tid: Onsdag 2012-11-14 kl. 11:30
Plats: Folkets Hus, Bancks väg 6, Sölvesborg (Nakterhuset).
Dagens ämne är: Temaåret 2012/ Film ”Leva livet länge”.

Tyvärr så kommer inte Annette Andersson och berättar om Symboler och färger denna dagen. Men hon kommer den 27 februari istället.

Vi kommer att titta på Filmen "Leva livet länge" och diskutera ämnet, och prova på lite sittgympa, samt lyssna på Kerstin B och sen avsluta med avslappning.

Temaåret 2012. Reumatikerförbundet - kunskap som lindrar
Under temaåret 2012 "Reumatikerförbundet – kunskap som lindrar" bjuder vi dig på ett utbud av nya möjligheter till kunskap och metoder för ett bättre liv med reumatisk sjukdom. Vi vill inspirera och öka kunskapen om hur det är att leva och må bra med reumatisk sjukdom. Ta chansen och följ med!
Vi fortsätter under hösten att diskutera våra teman och byter erfarenheter.

• Smärta/trötthet
  • Träning/fysisk aktivitet
  • Närstående och reumatisk sjukdom

Alla välkomna både nya, gamla och icke medlemmar, ingen föranmälan.

11:30-12:30    Fika + information
12:30-14:30      Temaårsträff
14:30-15:00    Avslutning

Våra arrangemang är i samarbete med ABF Blekinge.

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!