Temaåret 2012: Träning och fysisk aktivitet

2012-03-21 Välkommen till vår träff, där ämnet är Träning och fysisk aktivitet. Vi träffas på Folkets Hus/Nakterhuset klockan 11:30. Vi börjar med fika och information, sedan tittar vi på filmen och diskuterar ämnet.

Temaåret 2012. Reumatikerförbundet - kunskap som lindrar
Under temaåret 2012 "Reumatikerförbundet – kunskap som lindrar" bjuder vi dig på ett utbud av nya möjligheter till kunskap och metoder för ett bättre liv med reumatisk sjukdom. Vi vill inspirera och öka kunskapen om hur det är att leva och må bra med reumatisk sjukdom. Ta chansen och följ med!

Vi kommer att träffas 3 gånger och tittar på en film per gång, om tre olika teman:

• Smärta/trötthet
  • Träning/fysisk aktivitet
  • Närstående och reumatisk sjukdom

Sedan pratar vi och diskuterar filmen, byter erfarenheter.
Vi ska träffas 2012-03-14, 2012-03-21, 2012-04-11.

Alla välkomna både nya, gamla och icke medlemmar, ingen föranmälan.

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!